Saláták fűszere

  1. Alma-Birs Gyümölcsborecet

A krumpli salátát 1-2 evőkanál birs ecet különlegessé teszi.

Friss káposztasalátnkhoz, fejes és cékla salátánkhoz nagyon jól illik a birsalma  zamata, ezért az ecetes levéhez tehetünk 1-2 ek. gyümölcsborecetet, sokkal ízletesebb lesz .
Házilag készült reszelt tormához és csalamádéhoz remekül illik a birses ecet.
Bővebben ->

  1. Kökényes gyümölcsborecet

Cékla , bab, lencse salátánkat nemcsak ízletesebbé, de könnyebben emészthetővé is teszi a Kökényes ecet, mert az ecetsav segít a fehérjék lebontásában.
Bővebben ->

  1. Szilva-bodzabogyó gyümölcsborecet

Lilahagyma  és paradicsom salátához csodálatosan passzol a Szilvás ecet.
A párolt vöröskáposztának és céklának nagyon jól áll a szilva és a bodzabogyó  íze.
Bab és lencse salátánkat nemcsak ízletesebbé, de könnyebben emészthetővé is teszi az ecet, mert az ecetsav segít a fehérjék lebontásában.
Sült paprika salátához kiváló.
Bővebben ->