Bemutatkozás

2015-ben alapított, gyümölcsborecet készítő családi vállalkozásunk célja a régi idők ecethasználatának felelevenítése, minőségi, természetes, egészséges termékek előállítása, mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat.

Nyers, szűretlen és pasztörizálatlan eceteink 4-5 % savtartalommal rendelkeznek, magukba zárják az adott gyümölcs aromáit, íz és zamatanyagait, a vitaminokat, valamint az ásványi anyagokat.

Nem használunk ként és derítő szereket. Az értékes rostanyagok adják az ecet opálos színét. Ezek a pici pelyhek az üveg aljára ülepednek, ezért felhasználás előtt érdemes felrázni.

Gyümölcsboreceteinket családi gazdaságunkban termesztett gyümölcseinkből készítjük, kézműves technológiával.

Termékeink természetesen adalék, és tartósítószer mentesek.

 

Köszönjük a Magyar Kormány támogatását – Kisfaludy 2030