2015-ben alapított, gyümölcsborecet készítő családi vállalkozásunk célja a régi idők ecethasználatának felelevenítése, minőségi, természetes, egészséges termékek előállítása, mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat.
Nyers, szűretlen és pasztörizálatlan eceteink 4-5 % savtartalommal rendelkeznek, magukba zárják az adott gyümölcs aromáit, íz és zamatanyagait, a vitaminokat, valamint az ásványi anyagokat.
Nem használunk ként és derítő szereket. Az értékes rostanyagok adják az ecet opálos színét. Ezek a pici pelyhek az üveg aljára ülepednek, ezért felhasználás előtt érdemes felrázni.
Gyümölcsboreceteinket családi gazdaságunkban termesztett gyümölcseinkből készítjük, kézműves technológiával.
Termékeink természetesen adalék, és tartósítószer mentesek.
Köszönjük a Magyar Kormány támogatását – Kisfaludy 2030